Englanti kansainvälisille tilintarkastajille

Business meeting

CEFR B1+

Kurssi on tarkoitettu tilintarkastajille ja niille, jotka työskentelevät tilintarkastajien kanssa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Keskittyminen kykyyn ymmärtää, kyseenalaistaa, selittää, keskustella, varoittaa, neuvoa ja raportoida tehokkaasti on välttämätöntä, kun ollaan tekemisissä asiakkaiden, kollegoiden ja toimittajien kanssa. Jos haluat ilmaista itseäsi diplomaattisemmin, selkeämmin, tehokkaammin ja uskottavammin, tämä kurssi on sinua varten.

Kehitämme kielitaitosi käytännön käyttöön keskustelun, roolileikien, esitelmien, sanaston kehittämisen, keskustelujen ja neuvottelukäytäntöjen avulla, kaikki kansainvälisen tilintarkastajan ydintehtävien yhteydessä.

Tämä kurssi koostuu 6 ydinyksiköstä, jotka kattavat laajan valikoiman aiheita ja kysymyksiä. Se sisältää myös luetun ymmärtämisen, sanaston ja kuuntelutaidon kokeen.

Areas covered include:

  1. Understanding international audit: discussing auditing principles and reviewing the international standards of auditing, reading on business risk management, reviewing case study on corporate fraud.
  2. Reporting: examining company reports, checking reporting standards, writing clear and concise audit reports, drafting emails and letters to advise on best practice.
  3. Advising and warning: Questioning and discussing results, advising and warning on controls and processing system weaknesses, being diplomatic and analysing and presenting cost saving opportunities.
  4. Evaluating performance: describing company structure, analysing and presenting financial statements, reporting on company performance,and measuring audit processes against best practice.
  5. Reading and interpreting the financial press: complex pronunciation, understanding and discussing the impact of the media, perfecting the language of advising, warning and recommending.
  6. Evaluating and reviewing current case studies: researching and presenting recent case studies of audit success and failure. Identifying the reasons and causes. Discussing and debating the impact of these case studies on the future of these industries.

Each course includes an initial level assessment, revision chapters and practical exercises.