Online English courses

Certified company
Trustpilot review

Tervetuloa The English Language Company, joka on oma englanninkielinen koulutusyritys Suomessa yrityksille ja ammattilaisille.

Englannin kielen kursseja

shutterstock_364077866
Yleinen liike-elämän englanti

Yleinen liike-elämän englantikoulutuksemme on räätälöity liiketoiminnan jokapäiväisiin tarpeisiin. Käyttämällä uusimpia liiketoimintakeskeisiä kurssimateriaaleja tarjoamme intensiivisen, dynaamisen, käytännöllisen ja taitopohjaisen oppimiskokemuksen kaikille.

shutterstock_215932267
Englannin kielikoulutus ammattilaisille

 Englannin kurssi ammattilaisille jotka tarvitsevat alansa erityiskoulutusta. Kursseilla käytetään realistisia skenaarioita , simulaatioita ja todellista materiaalia tehokkaan oppimisympäristön luomiseksi.

 

Kaikki kurssimme on räätälöity yksittäisille ammateille ja tavoitteille. Jokaisella kurssilla varmistamme, että opiskelijamme kehittävät paremman kielitaidon ja itseluottamuksen yhdistämällä käytännön harjoittelua ja kohdennettua materiaalia, jota he voivat käyttää heti työelämässä.

Jokainen kurssi sisältää tasotestin, henkilökohtaisen lähestymistavan, palautteen, sparrauksen, arvostelut ja kohdistetun tavoitteen.

Englanninkielistä yritystä johtaa Iso-Britannian sertifioitu yritysenglannin kouluttaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus yrityksen kielikoulutuksesta Suomessa.

Englanti Language Companyssa painopiste on aktiivisessa viestinnässä, jossa ammattilaiset ja yritykset pääsevät todella käyttämään ja kehittämään englannin taitojaan turvallisessa, hauskassa ja yrityskeskeisessä ympäristössä. Simon, bisnesenglannin kouluttaja, CELTA.